Аутоp
|
Тема: Какву оцену заслужује интерни ИНФО КАНАЛ? (Пpочитано 5353 пута)
|
|
|
|
enes
|
Sve bolji.... Ocena 4-
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
panda
|
nije nesto... ocena izmedju 2 i 3... treba bolje urediti kanal...ako trebaju ideje kontaktirajte me na mail
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
helen1
|
nije nesto... ocena izmedju 2 i 3... treba bolje urediti kanal...ako trebaju ideje kontaktirajte me na mail
Oni kazu da ti njih kontaktiras.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
panda
|
ehhh.....oke ja cu njih
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
didi
|
... a kamera sto posmatra Gazelu? Sad bar mozemo uzivo da se uverimo da li je guzva na mostu i da li vredi po ovoj zimi izlaziti iz kuce. Eto inovacije...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Playa
|
Dobra je fora bas mi olaksava posao.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Alexandar
Редован члан

Ван мpеже
Поpука: 165
|
Jel sam ja jedini ovde kome info kanal povremeno chopuje...?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Лаки
|
Sada je totalno ok. Ažurni su sa informacijama, idu otprilike iste informacije kao na sajtu + reklame i programska šema. Odlično.
Vreme, temperatura i tv program su takođe super, kao i ova stvar sa kamerom... Mislim da bi oni mogli da bace još kju kameru na još po koju stranu... :]
I muzika, brate, ambiental jeste za ovakav kanal, ali jedna ista pesma all the time - ne...
Mogli bi s vremena na vreme da puštaju i reklame za HBO i ostale kanale kao što SBB radi...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
januar
|
... a kamera sto posmatra Gazelu? Sad bar mozemo uzivo da se uverimo da li je guzva na mostu i da li vredi po ovoj zimi izlaziti iz kuce. Eto inovacije...
dajem 5 vektoru,a kao sto i didi kaže extra fora za kameru,sad pre nego što krenem na posao bacim oko na gazelu i milina 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |