Аутоp
|
Тема: INTERNET RADI OCAJNO!!! (Пpочитано 4716 пута)
|
krkela
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 39
|
sinoc je net zakucavao, i sad isto... mozda im ovaj vetar zeza podzemne kablove  :D
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Alexandar
Редован члан

Ван мpеже
Поpука: 165
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
kuki1403
Члан

Ван мpеже
Поpука: 59
|
vetar je promenio smer duvanja i odmah je bolji net  
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
m1losh
Почетник

Ван мpеже
|
imam ovaj problem na nbgu pa jedno 7 dana :S
meni se to deshava vec duze vreme. prvo sam u januaru koristio start net i bilo je manje vishe normalno. u februaru promenim na PrimeNET i negde na sredini meseca krene to pucanje neta.sa ovim problemom su me naveli da se vratim na slabiji paket-start net.ako ce vec da mi puca net,nek puca za manje pare  to pucanje se deshava obichno od 18h predveche.dodjem s posla,legnem da odspavam i kad ustanem i potreban mi je net,on krene da puca,tako da svako veche revoltirano odlazim da spavam 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
prednost idiotizma je u tome sto ne morate da opravdavate svoje postupke 
|
|
|
Panda
Модератор

Ван мpеже
Вектор - Чиста Десетка!
|
meni se to deshava vec duze vreme. prvo sam u januaru koristio start net i bilo je manje vishe normalno. u februaru promenim na PrimeNET i negde na sredini meseca krene to pucanje neta.sa ovim problemom su me naveli da se vratim na slabiji paket-start net.ako ce vec da mi puca net,nek puca za manje pare  to pucanje se deshava obichno od 18h predveche.dodjem s posla,legnem da odspavam i kad ustanem i potreban mi je net,on krene da puca,tako da svako veche revoltirano odlazim da spavam  nazalost slicna situacija  mada ajde da čuknem u modem danas i juče radi bolje
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
krkela
Почетник

Ван мpеже
|
imam novi marketing slogan za vektorov net Svako vece upola manje! 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Krstic D.
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 42
|
Svako vece upola manje! ...
...a vikendom ceo dan upola manje,po fantasticnoj ceni od punog protoka dobijate pola...ljudi pa gde to ima 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
krkela
Почетник

Ван мpеже
|
da l' da ostavis samo ovo ljudi pa gde to ima?! hahahahah
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
sneška
Редован члан

Ван мpеже
|
sinoc je net zakucavao, i sad isto... mozda im ovaj vetar zeza podzemne kablove  :D * Nema ni vetra , ni snega , ni kiše....i šta ćemo sada ?? Meni net jedino normalno radi ujutro od 7-10, posle toga imam ne polovinu brzine nego ni petinu . Od plaćenih 4Mb, trenutno mi je brzina 645kbs.Naravno da sam zvala Tehničku podršku , uredno smo zajednički prošli proceduru vađenja kablova i resetovanja modema ...  . Mogli bi da smisle bar neku drugačiju igricu  Ili da napišu : " S ponosom Vas obaveštavamo da smo našu Internet ponudu obogatili najnovijim paketom za nostalgične " Platiš 4Mb , dobiješ dial- up 
|
|
|
|
« Последња измена: Маpт 14, 2010, 17:45:26 17:45 од sneška »
|
Сачувана
|
|
|
|
vlaja
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 7
|
Divota, sta reci drugo... Od 2 mb/s sad imam ovo... 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Nash_a
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 4
|
Da se i ja prikljucim zadnjih nedelju dana i nisam nikog zvao inace "do 4Mbit", Bezanija.
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
bojan 3_nikolic
Део инвентара форума

Ван мpеже
|
Isto katastrofalno radi...speedtest pokazuje normalnu brzinu, ali direktni download ne prelazi 800-900 kb/s..paket 2 mb/s
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Krstic D.
Почетник

Ван мpеже
|
Isto katastrofalno radi...speedtest pokazuje normalnu brzinu, ali direktni download ne prelazi 800-900 kb/s..paket 2 mb/s
2 stvari su problem ... usrani Telekom i budjavi http://www.interoute.com/
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Panda
Модератор

Ван мpеже
Вектор - Чиста Десетка!
|
drugar koji koristi sezampro kaze da ima 1h dnevno net i da je zvao sezam i da su mu rekli da telekom ima problem
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Krstic D.
Почетник

Ван мpеже
|
... da telekom ima problem
telekom ima opasan problem sa parama izgleda,(treba platiti mesecnu ratu za kredit:) i ko zna sta jos namiriti po drzavi...a realnih para nema nigde 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |