Аутоp
|
Тема: Šta je ovo? (Пpочитано 900 пута)
|
vuna
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 7
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
bojan 3_nikolic
Део инвентара форума

Ван мpеже
|
A ne kapiram kako za sva tri combo paketa ista cena 1514 rsd+pdv?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
vuna
Управо придружен

Ван мpеже
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Alexandar
Редован члан

Ван мpеже
Поpука: 165
|
A ne kapiram kako za sva tri combo paketa ista cena 1514 rsd+pdv?
Jeste off topic, al da pitam...Na tu cifru se pretpostavljam dodaje onih 750("standardan paket")? A za site...Sve pohvale, meni se bas svidja  Jedino sto su ona muzika i nedostatak latinice krajnje annoying.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Panda
Модератор

Ван мpеже
Вектор - Чиста Десетка!
|
Jeste off topic, al da pitam...Na tu cifru se pretpostavljam dodaje onih 750("standardan paket")? A za site...Sve pohvale, meni se bas svidja  Jedino sto su ona muzika i nedostatak latinice krajnje annoying. http://www.vektor.net/?combo&lang=src pa pogledaj
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Alexandar
Редован члан

Ван мpеже
Поpука: 165
|
Da li zaista mislis da nisam to pogledao pre nego sto sam pitao?  Ozbiljno, ne vidim tu...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
sneška
Редован члан

Ван мpеже
|
Jeste off topic, al da pitam...Na tu cifru se pretpostavljam dodaje onih 750("standardan paket")? A za site...Sve pohvale, meni se bas svidja  Jedino sto su ona muzika i nedostatak latinice krajnje annoying. * Koliko sam ja razumela ne dodaje se , osnovni paket je ono prvo što piše u ponudi , "65 analognih programa " i uračunat je u cenu Combo paketa .Dodaje se samo PDV.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
TinkyWinky
Управо придружен

Ван мpеже
|
Види се да се боре против конкуренције која се коначно појавила кабловској телевизији (IРTV) чим истичу као предност: • Једна претплата више телевизора
Мораће много више да се потруде ако мисле да задрже кориснике, неће само нови сајт бити довољан. Боље вам је да снижавате цене и избаците канале који су смеће. Ускоро ће IРTV нудити сви интернет провајдери и они који већ имају АDSL ће се врло лако одлучити за ову варијанту поред оваквог Вектора
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
vuna
Управо придружен

Ван мpеже
|
Moram da te razacaram.Prema statistici, samo 14% korisnika prati IP TV u obliku koji nudi jedna od firmi na nasem trzistu, kao i to sto je vrlo bitno,sve glavne stanice odakle se i vrsi distribucija kod korisnika,mislim na kablovske operatere,imaju mogucnost slanja signala preko IP-a,sto im daje interaktivnost.Razumem da imas nesto sto bi voleo ali je realnost drugacija,bez vezivanja za ime kablovskog operatora.Druga bitnija stvar je protok koji mora biti omogucen korisnicima IP TV-a preko bakarnih parica.Kablovski operateri vec imaju oko 75% svoje mreze pokrivenu optikom,tako da je mogucnosti dostave servisa na njihovoj strani.Cene nazalost jos uvek zavise od drzavnih igraca na trzistu telekomunikacionih usluga, ali se sve vise prica o ukidanju stvarnog monopola, a ne ovog fiktivnog.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
sneška
Редован члан

Ван мpеже
|
Види се да се боре против конкуренције која се коначно појавила кабловској телевизији (IРTV) чим истичу као предност: • Једна претплата више телевизора
Мораће много више да се потруде ако мисле да задрже кориснике, неће само нови сајт бити довољан. Боље вам је да снижавате цене и избаците канале који су смеће. Ускоро ће IРTV нудити сви интернет провајдери и они који већ имају АDSL ће се врло лако одлучити за ову варијанту поред оваквог Вектора
* jedna pretplata na više televizora , na žalost, nije nikakva novina jer se odnosi na analogne kanale i postoji od kada i Vektor.Svi smo mi ( a i korisnici kod drugih operatera ), "kačili " po 2- 3 Tv-a, a plaćali jednu - osnovnu pretplatu . Za digitalnu Tv , kao što je bilo i za PayTv , za svaki TV posebno se plaća.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
vuna
Управо придружен

Ван мpеже
|
Sneska,nije samo to,mada si u potpunisti upravu.Neki od Evropskih operatora su ostavili analognu ponudu koji tesko da ce brzo ukinuti.Poteskoce kod IP TV u radu su velike i tesko da ce ih tako brzo resiti.Da napomenem,samo promena sa kanala na kanal kod stbx-ova je dugotrajan nervirajuci proces.Nemam nista protiv IP TV-a,ali postoji razlika izmedju DVBC,DVBT i DVBS,sa jednom zajednickom karakteristikom za sada,jedan stbx-jedan tv.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |