Добpодошли, Гост. Молим вас пpијавите се или се pегистpујте.
Септембаp 10, 2010, 21:47:25 21:47

Пpијавите се са коpисничким именом, лозинком и дужином сесије
Пpетpага:     Напpедна пpетpага
1997 поpука у 202 тема од 2395 чланова
Последњи члан: shealith
*Почетна | Пpетpага | Пpијављивање | Регистpација
+  Радијус Вектоp КДС
|-+  Дискусије и забава
| |-+  Телекомуникације
| | |-+  *** ponovo povećao brzine!
0 чланова и 0 гостију пpегледају ову тему.
Стpанице: [1] | Иди доле Штампај
Аутоp Тема: *** ponovo povećao brzine!  (Пpочитано 821 пута)
Лаки
Редован члан
Ван мpеже

Поpука: 139

*** ponovo povećao brzine!
« послато: Апpил 06, 2009, 10:30:34 10:30 »

http://tinyurl.com/cwarwx

Цитат
Potpuno novi *** Internet!

Od 1. maja, *** u potpunosti menja svoju Internet ponudu, novim, bržim paketima.

Brzina naših flat paketa od sada je 1.5, 3 i 6 Mbita/s, a svakom od njih možete dodati i lokal.

1024/128 -> 1536/128
2048/256 -> 3072/256
4096/384 -> 6144/384

I tako to.
And what are we doing?
Сачувана

kuki1403
Члан
**
Ван мpеже

Поpука: 59

Одг: *** ponovo povećao brzine!
« Одговоp #1 послато: Апpил 06, 2009, 11:16:18 11:16 »

pa i nama ce biti od 1. maja, ali ne ove godine Cheesy
Сачувана
Alexandar
Редован члан
Ван мpеже

Поpука: 165

Re: Одг: *** ponovo povećao brzine!
« Одговоp #2 послато: Апpил 06, 2009, 21:23:02 21:23 »

pa i nama ce biti od 1. maja, ali ne ove godine Cheesy
Ja sam optimistican da ce i nama ako ne odma, onda jako brzo...Posto bi trebalo da sad esbebeovo dupliranje kaci i nas;)
Сачувана

sneška
Редован члан
Ван мpеже

Поpука: 103

« Одговоp #3 послато: Апpил 07, 2009, 19:17:34 19:17 »

http://tinyurl.com/cwarwx

1024/128 -> 1536/128
2048/256 -> 3072/256
4096/384 -> 6144/384

I tako to.
And what are we doing?
*
Po najnovij najavljenoj ponudi ,  a prateći odnos cene i brzine , paket kod RV od 2048 sa cenom od 2590,oo din trebao bi da pređe u paket od 6144 sa cenom od 2790,oo din.Naravno uz doplatu od 200 din Smiley.Ako se ne bude pratio ovaj trend ponude , opet ćemo plaćati najskuplji internet .

P.S..Najljubaznije bih zamolila Moderatore , Administratore i osoblje iz RV da ne brišu moje postove kao što je ovaj u kome nisam povredila nijedan član Pravilnika ovog Foruma , ovde se odnosim i prema korisnicima i prema RV sa poštovanjem , nikoga ne rekamiram i iznosim samo činjenice .Smatram da ako ste otvorili ovaj Forum da   treba  i Vi da poštujete  slobodu mišljenja i pravo na slobodu govora  svojih korisnika ukoliko je ono u skladu sa pravilima Foruma .A za moje sam sigurna da jeste .
« Последња измена: Апpил 07, 2009, 19:19:11 19:19 од sneška » Сачувана
sneška
Редован члан
Ван мpеже

« Одговоp #4 послато: Јун 07, 2009, 17:44:50 17:44 »

Oduvek ste bili nekonkurentni , ali u poslednje vreme vaše praćenje ponude na tržištu je izvan svake logike bilo kakvog korektnog  poslovanja .Pratim odnos cena i odnos ponude kod drugih provajdera i trudiću se da budem pristojna kao i do sada , ali moram samo  ovaj put  preći tu granicu i reći da je Vaš odnos prema korisnicima toliko nekorektan , da ja to smatram bezobrazlukom .
Čime opravdavate svoje skoro duplo veće cene interneta nego kod *** čiju sam ponudu već navodila , ili kod ****-a gde je pretplata za osnovni TV paket, plus 3 Pay tv paketa i internet 4096/512 = 2.800,oo din mesečno .Svi kablovski operateri su podigli za duplo brzine interneta od 1.05. nudeći pri tom još niz pogodnosti , boreći se da zadrže svakog klijenta i dobiju još ponekog , a Vi ??
Šta smo mi dobili od Vas ? Da , jesmo jednu novinu - uplatnice sada stižu upakovane u koverti ,  ...a cene na njima astronomske .Pritom niko ni da se oglasi , na Forumu ćutite , preko telefona niko ništa ne zna ...Svaka čast na profesionalnosti !!!
Сачувана
bojan 3_nikolic
Део инвентара форума
Ван мpеже

Поpука: 349

« Одговоp #5 послато: Јун 07, 2009, 19:32:22 19:32 »

Šta smo mi dobili od Vas ? Da , jesmo jednu novinu - uplatnice sada stižu upakovane u koverti ,  ...a cene na njima astronomske .Pritom niko ni da se oglasi , na Forumu ćutite , preko telefona niko ništa ne zna ...Svaka čast na profesionalnosti !!!

Eh da svaka cast na opazanju, bas sam hteo i ja da napisem za te koverte Cheesy Umesto tih para sto ce izdvajati za te koverte svakog meseca, bolje da zakupe jos koji link, koji ce im se u svakom slucaju isplatiti za razliku od tih koverti...
Сачувана
Mesija
Почетник
*
Ван мpеже

Поpука: 13

« Одговоp #6 послато: Јун 07, 2009, 19:59:35 19:59 »

Баш волите да претерујете, СББ је много јачи провајдер и има своје каблове ка свету тако да му се може да повећа брзине.
Као што видите ни Телеком их није повећао.

Ви хоћете да Вектор буде најбољи, све је то лепо, али не бих волео да имам фиктивних 1.5Мб на СББ-у а да ми нет ради сваки други дан.

Код Вектора ми нет ради савршено, наравно да нису најповољнији, али сигурно нећу мењати на глупави АДСЛ...
Сачувана
sneška
Редован члан
Ван мpеже

« Одговоp #7 послато: Јун 08, 2009, 10:22:15 10:22 »

Možda *elekom nije povećao brzine , ali pogledaj odnos paketa i cena kod njih i ovde .
Da izuzmemo *elekom i *bb , ima i drugih  kablovskih provajdera "manjih "( da ne imenujem i ne reklamiram ) od Vektora, koji uredno prate trend povećanje brzina , smanjenja cena i  daju ponudu izuzetno povoljnih paketa .
Dodaću samo ono što uvek kažem , nemam primedbi na rad interneta,(poslednja dva dana je nešto "usporio ") ,ali nisam čula ni od drugih koji nisu kod Vektora da se žale ...
« Последња измена: Јун 08, 2009, 10:25:23 10:25 од sneška » Сачувана
Panda
Модератор
Ван мpеже

Поpука: 146

Вектор - Чиста Десетка!

« Одговоp #8 послато: Јун 08, 2009, 11:34:40 11:34 »

Možda *elekom nije povećao brzine , ali pogledaj odnos paketa i cena kod njih i ovde .
Da izuzmemo *elekom i *bb , ima i drugih  kablovskih provajdera "manjih "( da ne imenujem i ne reklamiram ) od Vektora, koji uredno prate trend povećanje brzina , smanjenja cena i  daju ponudu izuzetno povoljnih paketa .
Dodaću samo ono što uvek kažem , nemam primedbi na rad interneta,(poslednja dva dana je nešto "usporio ") ,ali nisam čula ni od drugih koji nisu kod Vektora da se žale ...

ja promenio ip adresu u 91.185.... i sad mi net leti kao lud . tako da to ocigledno resava probleme
Сачувана

kuki1403
Члан
**
Ван мpеже

Поpука: 59

« Одговоp #9 послато: Јун 08, 2009, 12:52:38 12:52 »

Баш волите да претерујете, СББ је много јачи провајдер и има своје каблове ка свету тако да му се може да повећа брзине.
Као што видите ни Телеком их није повећао.

Ви хоћете да Вектор буде најбољи, све је то лепо, али не бих волео да имам фиктивних 1.5Мб на СББ-у а да ми нет ради сваки други дан.

Код Вектора ми нет ради савршено, наравно да нису најповољнији, али сигурно нећу мењати на глупави АДСЛ...

pa niko te ne tera da menjas provajdera ako si zadovoljan. ja zelim, posto sam nezadovoljan vektorom da imam mogucnost i da uvedem drugog kablovskog provajdera. necu adsl. zasto sam osudjen jer sam na novom beogradu da koristim vektor? vektor naplacuje kroz pakete programe koji su kod drugih provajdera u osnovnom besplatnom paketu a nama nude crnogorske kanala, zatim no name kanale ciji su redakcije undergraund tipa, kanale sa vecitim kvizovima i drugo! zasto vektor nije poslusao RDA i ukinuo te kanale???
sta je vektor uradio u poslednje vreme? stavio najgluplju mogucu reklamu i sta nudi "ustedite do 9714 dinara"!!! pa izvinite  vektorovci koliko onda to kosta ako se moze ustedeti toliko para??? da li kod vas postoji u firmi neko ko zna kolika je prosecna plata prosecnog coveka u beogradu? da se niste mozda malo zaneli?
Сачувана
Стpанице: [1] | Иди гоpе Штампај 
Пpебаци се на:  

Покpеће MySQL Покpеће PHP
Испpаван XHTML 1.0! Испpаван CSS!
Стpаница је напpављена за 0.062 секунди са 21 упита.