Аутоp
|
Тема: Дискусија: Квалитет пријема (Пpочитано 1879 пута)
|
Vladimir
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 31
|
Meni se test signal pojavljuje na RTS 1. Blok 23.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Panda
Модератор

Ван мpеже
Вектор - Чиста Десетка!
|
Meni se test signal pojavljuje na RTS 1. Blok 23.
meni i na rts 1 rts 2 hrt 1 eurosport . . .blok 21
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Nix
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 19
|
Borča, takođe. U pitanju je mnogo kanala. Internet i dalje očajan.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
bojan 3_nikolic
Део инвентара форума

Ван мpеже
|
Potpisujem, RTS1 test signal malo malo pa se pojavi...blok 23
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
sneška
Редован члан

Ван мpеже
|
Potpisujem, RTS1 test signal malo malo pa se pojavi...blok 23
Isto već danima (blok 62), česti prekidi na ostalim kanalima i jako loš kvalitet slike ...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Polux
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 10
|
Vi bre niste normalni majke mi mile  Evo u sred utakmice reprezentacije nestao mi prvi kanal. Pa sta radite vi? Ima li bre kod vas neki zakon? Kako bre prvi da nestane? Sve najgore mislim o vama i isto govorim drugima. Od mojih u kraju i od rodbine niko nikada vise vam se nece prikljuciti. Koji ste vi lopovi nemam reci. Niko ne odgovara ni na jednu kriticku poruku. Sram vas bilo. Rekoh vam jednom: da upotrebite ove pare koje neposteno zgrcete na ono na sta nikada ne biste hteli. Zbogom. Sa vama vise nema posla.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Polux
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 10
|
Vi bre niste normalni majke mi mile  Evo u sred utakmice reprezentacije nestao mi prvi kanal. Pa sta radite vi? Ima li bre kod vas neki zakon? Kako bre prvi da nestane? Sve najgore mislim o vama i isto govorim drugima. Od mojih u kraju i od rodbine niko nikada vise vam se nece prikljuciti. Koji ste vi lopovi nemam reci. Niko ne odgovara ni na jednu kriticku poruku. Sram vas bilo. Rekoh vam jednom: da upotrebite ove pare koje neposteno zgrcete na ono na sta nikada ne biste hteli. Zbogom. Sa vama vise nema posla. Evo ja se izvinjavam: IZVINITE MOLIM VAS. Ajde sad se vi oglasite na pitanja i kritike.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
protektor
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 1
|
kod mene je sve ok.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Nix
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 19
|
Zasto od jutros nema ni jednog kanala? Borca u pitanju.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
molder
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 12
|
Stoji da je rts kriv za nestanak kanala od pre par dana, ali nemoguce da se "dugine" linije pojavljuju danima zbog njih. Pre ce biti da je do vektora, ionako im je slika na rts 1,2 uzas
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Правда=Истина
|
|
|
sneška
Редован члан

Ван мpеже
|
Zasto od jutros nema ni jednog kanala? Borca u pitanju.
* Imaš na početnoj stranici ,obaveštenje - zbog problema u funkcionisanju sistema Borča,Jajinci , Geneks i Ušće nemaju TV signal , a ja od jutros pa do 13h nisam imala internet (isto problemi -N.Bg.)
|
|
|
|
« Последња измена: Фебpуаp 02, 2009, 13:09:16 13:09 од sneška »
|
Сачувана
|
|
|
|
trigor
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 11
|
* Imaš na početnoj stranici ,obaveštenje - zbog problema u funkcionisanju sistema Borča,Jajinci , Geneks i Ušće nemaju TV signal , a ja od jutros pa do 13h nisam imala internet (isto problemi -N.Bg.)
Malo off topic ali opet ima veze sa predhodnim. Meni je internet u tom periodu radio kao lud. Torrenti su dostizali nenormalne brzine (tj. one koje treba da dostignu 120kbs). Sada znam i zasto
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Nix
Почетник