Аутоp
|
Тема: Дискусија: Квалитет пријема (Пpочитано 1878 пута)
|
|
jlaki
|
Поштовани корисници, Добродошли у тему '' Дискусија: Квалитет пријема''! Намена теме:У овој теми водиће се општа дискусија о квалитету слике на ТВ пријемницима корисника наших услуга. Како бисте осигурали што бољи пријем слике, побрините се: * Да је ваш пријемник исправан. * Да је коаксијални кабл правилно повезан на пријемник. * Да проблем није везан за подешавања вашег пријемника. Сви постови који нису везани за ову тему, биће обрисани. Напомена:· Постови старији од три месеца биће пребачени у Архив форума. С поштовањем, Модератори.
|
|
|
|
« Последња измена: Новембаp 12, 2008, 17:09:21 17:09 од Лаки »
|
Сачувана
|
|
|
|
|
rigel
|
Tja... samo da prijavim da je slika/prijem B92 Info kanala loš, mnogo lošiji od B92 kanala.   I Enter je na toj poziciji imao "sneg".
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
scekic
|
Vidim da cetvrtak/petak noc imate neke radove,i iskljucujete signal ali slika je slabija,nivo signala "dise"..
scekic
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
barich
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 10
|
Zašto se skoro svaki put kada padne kiša ili sneg "izgubi" polovina kanala(piše "not autorized...." nešto,nešto).
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
psy1
|
jel josh kome losh RTS1? meni vec par dana slika ochajna
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
lav_boris
|
Zašto se skoro svaki put kada padne kiša ili sneg "izgubi" polovina kanala(piše "not autorized...." nešto,nešto).
ovako , kanali koji nerade (a nerade iskljucivo kada pada sneg) oni se skidaju sa TOTAL TV -a i tom prilikom zbog vremena , odnsno snega , oni gube signal (to je studio b , mts dok je bio i jos par kanala ) pozz
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
psy1
|
koliko ja znam total tv je sbb-ov servis
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
psy1
|
jel josh kome losh RTS1? meni vec par dana slika ochajna
neko? bilo ko?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
vujke
|
Јесте, Total TV је SBB-ов сервис!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
enes
|
ULTRA TV vec neko vreme ima problema sa prijemom (kao da je los prijem signala, mada je to tesko objasniti recima ali je lako primetiti pracenjem programa, jer se TO pojavljuje non-stop u intervalu od 5-10 sec)..... Prijemna stanica NBGD-BLOKOVI
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
bojan 3_nikolic
Део инвентара форума

Ван мpеже
|
Da li je jos nekome danas dolazilo do prekida signala? Otprilike na svakih 10-20 minuta po 15, 20 sec....Da li je to samo danas slucaj ili tv stalno tako radi, pitam posto ne gledam tv skoro nikada...pozz
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
jlaki
|
Meni se net prekidao par puta.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
scekic
|
Da li je jos nekome danas dolazilo do prekida signala? Otprilike na svakih 10-20 minuta po 15, 20 sec....Da li je to samo danas slucaj ili tv stalno tako radi, pitam posto ne gledam tv skoro nikada...pozz
meni je signal sve slabiji,kao da negde nije dobro spojeno u vodu ka Bloku 44. Slika je zrnasta,pa sekund dva odlicna,pa se vrati na zrnasti kvalitet. kao da neki "razvodnik" nije dobro spojen ili gusi signal,ili kontakt u "podstanici" ili gde se signal racva. Sve je bilo u redu do pre neku nedelju kad su radili cetvrtak na petak noc i znatno je losije. Scekic Blok 44
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
rigel
|
Od ponedeljka 8.12, a možda i ranije, po čitav dan nestaje signal na svim kanalima. Nestaje po desetak puta u toku dana na po par minuta.... i tako svaki dan, već treći dan za redom. U korisničkom kažu da je to zbog digitalizacije na kojoj se radi iako nigde na sajtu nisu najavljeni nikakvi radovi. Teši me jedino što su prekidi vrlo kratki.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
scekic
|
meni je signal sve slabiji,kao da negde nije dobro spojeno u vodu ka Bloku 44. Slika je zrnasta,pa sekund dva odlicna,pa se vrati na zrnasti kvalitet. kao da neki "razvodnik" nije dobro spojen ili gusi signal,ili kontakt u "podstanici" ili gde se signal racva.
Sve je bilo u redu do pre neku nedelju kad su radili cetvrtak na petak noc i znatno je losije.
Scekic
Blok 44
kakva je korst od pisanja ovde,ako niko od tehnicke podrske ili ne cita ili ne reaguje.Slika je zrnasta,i to je od momenta kad su radili i uvodili digitalnu kablovsku TV scekic
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |