Аутоp
|
Тема: Антивирусни софтвер (Пpочитано 9290 пута)
|
|
panda
|
trend micro!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
kuki1403
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
srdjan313
|
Jel zna neko kakav je avira antivirus?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Лаки
|
Могли бисте да прочитате барем први и последњи пост у теми пре него што поставите своје питање, јер, као што видите, на ваше питање је, већ одговорено у посту управо изнад вашег.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
januar
|
Могли бисте да прочитате барем први и последњи пост у теми пре него што поставите своје питање, јер, као што видите, на ваше питање је, већ одговорено у посту управо изнад вашег.
ja koristim Sophos koji nam je dao Vektor i mogu Vam reci da je sjajan!!!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
jlaki
|
Zašto probati premium kada postoji potpuno besplatna verzija? Ja sam na Wikipediji čitao upoređivanja tri jedina dostupna besplatna antivirusa, a to su bili avast! home, a vira i još neki sa smešnim nazivom za koji nikada nisam čuo kao najgori. po testovima, avira kapira oko 99% virusa, a avast za koji procenat manje. a imao sam iskustva da avast propusti. tako da sada blejim na aviri i prezadovoljan sam performansama. samo 8 mb memorije i to kada skenira, to je odlično. on demand skeniranje koje je stalno aktivno troši jedva 2 mb rama. ne osetim je, ne vidim je, osim kad se apdejtuje. odlična je. ja sam oduševljen.
|
|
|
|
« Последња измена: Август 10, 2008, 02:55:53 02:55 од Лаки »
|
Сачувана
|
|
|
|
djule_nbg
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 3
|
Ja imam AVG na 2 kompa i sve super radi,za sad jos ni jedan virus nisam nasao 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
rajko 1
Почетник

Ван мpеже
|
kao sto sam mogao da vidim najvise se koristi nod i avast . ja sam korstio nod i odlicno mi je sluzio . ja sam teo da pitam dali neko ima iskustva sa AVG-om 9 free . neki ga hvale a neki kude . ja sam sada njega preuzeo i za sada sve ide normalno . bilo bi mi od koristi vase misljenje , jer sam stalno koristio nod dok nije poceo da preskace azuriranje . hvala na savetu .....
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Лаки
Редован члан

Ван мpеже
|
kažu da je microsoft security essentials dobar.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Panda
Модератор

Ван мpеже
Вектор - Чиста Десетка!
|
kažu da je microsoft security essentials dobar.
u potpunosti se slazem sa ovim. kazu da su upakovali pravo besplatno chudo u njega
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
rajko 1
Почетник

Ван мpеже
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Лаки
Редован члан

Ван мpеже
|
isto kao kada se apdejtuje/instalira windows media player, ili internet explorer ili window sdefender... genuine windows validation. ukoliko je win krekovan kako treba, neće praviti problema. barem meni nije.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |