Аутоp
|
Тема: arena sport (Пpочитано 942 пута)
|
BarneyG
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 1
|
 |
arena sport
« послато: Октобаp 19, 2009, 22:06:40 22:06 » |
|
Ima li ikakvih sansi da se ovo gleda i kod nas?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
bijanrs
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 1
|
I , da li ce biti ovaj kanal u vektorovoj ponudi? 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
nemanja7
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 49
|
dali ce da bude u osnovnoj ponudi
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
m-tech
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 9
|
Da i mene zanima. Posto nam povecavaju pretplatu, bilo bi fino da uvedu Arenu.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Krstic D.
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 40
|
Bice, bice... vrlo brzo!
Bolje sredite ove konstantne glitch-eve i prekide na FOX life/B92 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Panda
Модератор

Ван мpеже
Вектор - Чиста Десетка!
|
Bolje sredite ove konstantne glitch-eve i prekide na FOX life/B92  нажалост има их и на студију б, понекад пинк нестане на пар сати па онда неки страни канали ми немају звук, а свашта,ал навикавам се лагано 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Krstic D.
Почетник

Ван мpеже
|
нажалост има их и на студију б, понекад пинк нестане на пар сати па онда неки страни канали ми немају звук, а свашта,ал навикавам се лагано  al zato "prvi u regionu imamo HDTV" necu bre da se navikavam ... to sa zvukom je problem od kad postoji Vektor ..Discovery redovno izgubi levi kanal,pa samo kad se setim Cartoon Network konstantno prekidanje/glitch-evi ,zali boze 800 din 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
РВ Администратор
|
Поштовани корисници,
Обавештавамо вас да је популарни спортски канал TV Arenasport 1 постао саставни део основног пакета кабловске телевизије у Београду и Обреновцу.
ТВ канал Arenasport брзо је освојио симпатије српских заљубљеника у спорт, пре свега захваљујући великом броју директних преноса најатрактивнијих спортских догађаја.
Између осталог, популарни канал је постао и носилац ексклузивних права за преношење утакмица Јелен Супер лиге у фудбалу.
Већ у суботу, 27. фебруара корисници Радијус Вектора на каналу Arenasport 1 могу погледати директан пренос премијерне утакмице другог дела сезоне Националног фудбалског шампионата између Црвене Звезде и Јагодине од 16.00h.
ТВ канал Arenasport 1 у Београду се налази на позицији С-32, уместо канала Kopernikus који je премештен на позицију C-60, а у Обреновцу на позицији С-45, уместо канала Cartoon Network/TCM који је премештен на позицију S-26.
Радијус Вектор Ваш кабловски оператор
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
kuki1403
Члан

Ван мpеже
Поpука: 54
|
i onda celu noc (proslu) stoji zamrznuta slika sa tekstom da je program zakljucan...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Krstic D.
Почетник

Ван мpеже
|
i onda celu noc (proslu) stoji zamrznuta slika sa tekstom da je program zakljucan...
otisao "majstor" da dremne malo... 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
kuki1403
Члан

Ван мpеже
Поpука: 54
|
ako već brišete moje postove, hoćete li da pojačate malo zvuk na ovom kanalu?!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |