Аутоp
|
Тема: Novo povecanje brzine - al' za malo (Пpочитано 1438 пута)
|
velibor
Управо придружен

Ван мpеже
Поpука: 9
|
Kakvo povecanje, pa ne mogu ni ugovorene obaveze da ispune a kamoli da povecaju...umesto 4 Mb/s ja ne prelazim 1.5 Mb/s. Zvao, kumio,molio,pretio...ne vredi...Sad sam resio da ne placam net dok me ne iskljuce ,iako sam pod ugovorom,ali sam svaki dan snimao protok i ping,pa nek me tuze...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Yanko
Управо придружен

Ван мpеже
|
STARTnet u Beogradu: download 2 Mb/s, upload 256 kb/s STARTnet u Obrenovcu: download 1.5 Mb/s, upload 128 kb/s.
CENA JE ISTA! NE-Beogradjani su za Vektor i dalje gradjani drugog reda ili, ovce za šišanje, svejedno. Niko od operatera, a verujem ni ovdašnjih ''moderatora'' i ''administratora'' ne zna zašto je to tako i dokle će to biti tako.
O nekim kanalima na kablovskoj televiziji koje imaju Beogradjani ovde možemo samo da sanjamo...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
BE GOOD, BE HAPPY! 
|
|
|
BoXxx
Редован члан

Ван мpеже
|
Nek se neko iz Vektora udostoji i kaze u jednom postu za koji je potrebno manje od 2 minuta, kad ce vise to povecanje u Obrenovcu?! Meni je licno receno da ce biti do kraja decembra 2009.-te, ali od tad jos uvek nista  Odgovor: ________________________________________ ________________.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |