Аутоp
|
Тема: Pojacalo tv signala? (Пpочитано 698 пута)
|
cvija
Део инвентара форума

Ван мpеже
Поpука: 220
respect my authority!!
|
Zanima me da li neko moze da mi predlozi neko pojacalo za tv signal, posto mi se kabl za tv deli na 5 izlaza, pa mi je slika dosta losija na primer na tv kartici na kompu....da li je neko mozda kupovao neki pojacavac tv signala od clanova foruma ili mozda neko iz Vektora moze da mi preporuci neki dobar kucni pojacavac posto oni imaju posla sa tim  Ja sam nasao neku radnju iz bg-a sto proizvodi i prodaje ta pojacala ( http://www.dual.co.yu/) da li je neko uzimao kod njih mozda nesto od opreme? Hvala
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
andro063
|
ako ti je samo na tv kartici tj kompu losa slika, ne treba ti pojacivac vec probaj ti bude direktno spojen kabl u komp pa vidi onda kako ce ti biti
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
bigmazy
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 41
|
Aj samo mali savet....ako mozhesh, probaj izbeci pojachivache u najshirem luku mogucem. Problem je u tome shto skoro svi (sem onih najskupljih ofkors) uz bustovanje korisnog dela slike bustuju i redundansu, groblje piksela jeli:) te cesh mnogo bolje proci ako probash da reshish problemo tak shto cesh napasti root loshe slike na kompu pre nego shto ga bustujesh. Takodjer sam imao problema na kompu sa slikom i posle silnih programchica i gluposti ispostavilo se da je spojnica bila rumuna (kao i uvek),Kad je zamenjena mlogo bolje. Nije kao na tv-u, to u principu i ne ochekuj, al mloooogoooo bolje no shto je bilo. Tolko od mene:)
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
rubiroza
Почетник

Ван мpеже
Поpука: 48
|
Ja sam imao takav problem jer kod mene od razdelnika ide kabl duzine 20ak metara do tv-a u mojoj sobi. I naravno da je slika bila mnogo losija nego kod tv-a koji je bio blizu razdelnika. Trazio sam na mnogim mestima pojacivac tv signala, ali uglavnom svi takvi aparati sluze za pojacavanje signala kada se koristi spoljasnja antena (Takve sam odgovore dobijao od prodavaca). Ne znam tacno na kojem forumu (mozda cak i ovom) sam video da se na buvljaku prodaje neki kineski pojacivac i da su korisnici kablovse TV maximalno zadovoljni s njim. Iako sam bio skeptican, izdvojio sam 1000 dinara. Odusevljen sam. Na TV-u u mojoj sobi se slika poboljsala milion puta. Nema vise snega. Slika je bistra. Nisam mogao da verujem. U pitanju je pojacivac u plavoj plastici. Mislim da na pakovanju i pise da je namenjen za kablovsku TV. Ako treba, slikacu ga pa cu postaviti sliku ovde. Ja sam ga kupio pre nesto vise od godinu dana. Ne znam da li i dalje moze da se nadje.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
cvija
Део инвентара форума

Ван мpеже
respect my authority!!
|
Btw bila je super slika na tv kartici ranije dok nije stavljen taj razdelnik(da bi i ostali imali bolju sliku u kuci), ali sad je svuda super slika sem na tv kartici...  Ajde pliz stavi makar sliku...da vidim kakav je...i ako znas koji je naziv reci 
|
|
|
|
« Последња измена: Јун 22, 2008, 14:46:42 14:46 од cvija »
|
Сачувана
|
|
|
|
rubiroza
Почетник

Ван мpеже
|
Moja greska. Pojacivac je zapakovan u metalnu kutiju, a pakovanje je plavo. Izvini na gresci. Evo je slika. Malcice je mutna jer je slikana u mraku. Nisam hteo da sve rastavljam kako bi pojacivac izvukao na bolje mesto za slikanje. Nadam se da ce ti pomoci. Na sredini se nalazi potenciometar, a sa desne strane kontrolna lampica. Ja sam uzeo verziju sa 3 izlaza. Postoji verzija sa 4 i 5 izlaza. 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
cvija
Део инвентара форума

Ван мpеже
respect my authority!!
|
E hvala ti puno...da te pitam samo jos jedno, vidim da ima neki crni kabl koji ide iz pojacivaca...da li je to prikljucak za struju?...da li je potrebno da bude ukljucen u struju ili ne...to me jos jedino zanima  thx
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Лаки
|
piše 220v 50Hz na njemu. Dakle, treba.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
cvija
Део инвентара форума

Ван мpеже
respect my authority!!
|
Mutna je slika pa reko da pitam... 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
rubiroza
Почетник

Ван мpеже
|
E hvala ti puno...da te pitam samo jos jedno, vidim da ima neki crni kabl koji ide iz pojacivaca...da li je to prikljucak za struju?...da li je potrebno da bude ukljucen u struju ili ne...to me jos jedino zanima  thx Da, treba da bude ukljucen u struju. Ako nije u struji, onda se ponasa kao najobicniji razdelnik.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
 |